PROPOZYCJA CATERINGOWA I

Przekąski zimne i sałatki:

święconka wielkanocna

    - jajko z łososiem i kawiorem
    - ryba faszerowana na sałacie z cytryną polana galaretą
    - deska pasztetów z borówkami
    - deska mięs pieczonych
    - jajko mollet
    - jajko w majonezie ze szczypiorkiem
    - sałatka pieczarkowa
    - pikle
    - pieczywo

Dania gorące: 
    - barszcz biały z kiełbasą i jajkiem
    - pieczona biała kiełbasa z konfiturą z czerwonej cebuli i pomarańczy
    - pieczone kartofelki
    - pieczarki w sosie śmietanowym
    - fontanna drobiowa w pomarańczach
    - ryż

Deser: 
    - mazurek
    - makowiec
    - babka wielkanocna lukrowana cytrynowa

Napoje:
kawa, herbata + dodatki, soki owocowe, woda gazowana, woda niegaz

Cena: 45 zł osoba ( przewidywany czas 2-3h)

Serwis cateringowy
forma bufetu szwedzkiego, obsługa kelnerska, dostawa jedzenia, zastawa stołowa, termosy cateringowe, przygotowanie stołów bufetowych, serwetki


 
 

container bottom