PROPOZYCJA CATERINGOWA II

Przekąski zimne i sałatki:

święconka wielkanocna

    - jajko z łososiem i kawiorem
    - szynka rolowana z nadzieniem jajecznym
    - pstrąg w migdałach
    - deska serów pleśniowych z orzechami, winogronami
    - deska pasztetów z borówkami
    - deska mięs pieczonych
    - jajko mollet
    - sałatka warzywna
    - sałatka pieczarkowa
    - pikle
    - pieczywo

Dania gorące:  
    - żurek z kiełbasą i jajkiem
    - pieczona biała kiełbasa z konfiturą z czerwonej cebuli i pomarańczy
    - pieczone kartofelki
    - pomidory po prowansalsku
    - pierś z kurczaka z orzechami

Deser: 
    - mazurek
    - makowiec
    - babka wielkanocna lukrowana cytrynowa

Napoje:
kawa, herbata + dodatki, soki owocowe, woda gazowana, woda niegazowana

                                                     
                                                  Cena: 55 zł osoba
( przewidywany czas 2-3h )

Serwis cateringowy
forma bufetu szwedzkiego, obsługa kelnerska, dostawa jedzenia, zastawa stołowa, termosy cateringowe, przygotowanie stołów bufetowych , serwetki,


 
 

container bottom