PROPOZYCJA CATERINGOWA WEGETARIAŃSKA I

Przekąski zimne i sałatki:

    - jajko z łososiem i kawiorem
    -  ryba faszerowana na sałacie z cytryną polana galaretą
    - jajko mollet
    - deska pasztetów z borówkami
    - jeżyk koreczków świątecznych
   -  jajko w majonezie ze szczypiorkiem
    - sałatka jarzynowa
    - pikle
    - pieczywo

Dania gorące:  

    - barszcz biały z jajkiem
    - MIX Dorsz / flądra z rusztu
    - smażone kartofelki,
    - bukiet warzyw z wody
    - ryba po grecku
    - ziemniaczki piuree

Deser: 

    - mazurek
    - makowiec
    - babka wielkanocna lukrowana cytrynowa

Napoje:
kawa, herbata + dodatki, soki owocowe, woda gazowana, woda niegazowana

                                                                                                                                                                           Cena: 45 zł osoba ( przewidywany czas 2-3h )
Serwis cateringowy
forma bufetu szwedzkiego, obsługa kelnerska, dostawa jedzenia, zastawa stołowa, termosy cateringowe, przygotowanie stołów bufetowych , serwetki,


 
 

container bottom