PROPOZYCJA KLASYCZNA II

Przekąski zimne i sałatki:  

 święconka wielkanocna
 
    - jajko z łososiem  i  kawiorem
    - jajko w majonezie ze szczypiorkiem
    - jajko mollet
    - schab pieczony nadziewany śliwkami w galarecie
    - deska pasztetów z borówkami
    - deska mięs pieczonych
    - sałatka brokułowa z jajkami
    - ryba faszerowana na sałacie z cytryną
    - pikle
    - pieczywo
                                                                                      

Dania gorące:  
 
    - żur wielkanocny z kiełbasą i jajkiem
    - kaczka pieczona w jabłkami i żurawiną w miodzie ( pieczone kartofelki)
    - pieczona biała kiełbasa z konfiturą z czerwonej cebuli i pomarańczy ( ziemniaczki piuree, zestaw surówek)

Deser:  
 
    - mazurek  
    - makowiec   
    - babka wielkanocna lukrowana cytrynowa

Napoje:
kawa, herbata, soki, napoje gazowane + dodatki

                                                     
                                                    Cena: 80 zł osoba
( przewidywany czas 4-5h )

 
 

container bottom